E-kursi pedagogiem

Sadaļā "E-kursi pedagogiem" pieejami tie e-kursi, kam pedagogs ir pieteicies. Skolotājs e-kursu var apgūt sev ērtā laikā un vietā norādītā termiņa ietvaros no jebkuras viedierīces.

Ja skolotājs iepriekš nav apguvis nevienu izglītības uzņēmuma "Lielvārds" veidoto e-kursu, šī sadaļa platformā "Soma" nebūs redzama.

Visi e-kursi, ko skolotājs ir nokārtojis un par kuriem ir saņēmis apliecinājumu, šajā sadaļā būs pieejami neierobežotu laiku. Tādējādi e-kursu saturs ir pieejams arī pēc termiņa beigām, ja nepieciešams kaut ko atkārtot.


Piekļuve

Lai piekļūtu e-kursam, izmantojiet saiti, ko saņēmāt e-pastā dienā, kad e-kurss tika uzsākts. Saite aizvedīs uz tīmekļvietni soma.lv. Pieslēdzoties platformai ar savu skolvadības pasi vai e-pastu, aktuālais e-kurss būs pieejams sadaļā "E-kursi pedagogiem".

Saite nav jāizmanto atkārtoti. Turpmāk attiecīgais e-kurss vienmēr būs pieejams šajā platformas sadaļā.

Ja strādājat vairākās izglītības iestādies vienlaicīgi, pārliecinieties, ka platformai "Soma" pieslēdzaties ar vienu un to pašu skolvadības pasi katru reizi, kad plānojat apgūt e-kursu, jo informācija par jūsu kursiem netiek pārnesta no viena profila uz citu.


Palīdzība

Ja e-kursa apguves laikā jums rodas jautājumi, rakstiet e-konsultantam, spiežot uz pogas ekrāna labajā apakšējā stūrī.


Apliecība

Par nokārtotu e-kursu tiek piešķirta digitāla apliecība. Apliecības tiek izsniegtas noteiktos datumos, kas norādīti e-pastā ar piekļuves informāciju.

Apliecība pēc tās piešķiršanas būs pieejama lejupielādei platformas sadaļā "E-kursi pedagogiem". Apliecību varat saglabāt datorā vai izdrukāt.

❗Ja maināt izglītības iestādi, kurā strādājat, lejupielādējiet apliecības par visiem nokārtotajiem e-kursiem! Iegūtās apliecības nebūs iespējams atrast jūsu jaunajā profilā, kas izveidosies, līdzko platformai pieslēgsieties ar jaunās izglītības iestādes skolvadības pasi.