Reģistrēšanās un pieslēgšanās ar e-pastu vai sociālo tīklu kontu

Ja platformu "Soma" izmantojat pirmo reizi un vēlaties izveidot bezmaksas kontu, pirms pieslēgšanās platformai izvēlieties iespēju "Reģistrēties" lapas augšējā labajā stūrī.

Nākamajā solī izvēlieties autorizācijas veidu. Ja Jums nav E-klases vai MyKoob lietotāja konta, platformai "Soma" varat pieslēgties ar savu e-pastu vai kādu no sociālo tīklu kontiem – "Draugiem" vai "Facebook".

Kad autorizācijas veids ir izvēlēts, spiediet pogu "Reģistrēties" un norādiet prasīto informāciju.

Ja izvēlējāties reģistrēties ar e-pastu, uz jūsu e-pastu tiks nosūtīta apstiprinājuma vēstule.

☝️Ņemiet vērā! Ja iesūtnē neredzat apstiprinājuma vēstuli, tā var būt nonākusi jūsu e-pasta mapē "Abonētie" vai "Mēstules" (īpaši, ja izmantojat "Inbox" e-pastu).

Kad apstiprinājuma vēstule ir saņemta, aktivizējiet lietotāja kontu, spiežot "Apstiprinu!", un pieslēdzieties platformai "Soma" ar savu e-pasta adresi un izveidoto paroli.

Ja reģistrējāties ar sociālo tīklu kontu, nākamajā solī jums būs jāapstiprina sociālo tīklu konts (1), ko vēlaties izmantot, lai pieslēgtos platformai "Soma", vai jāpieslēdzas attiecīgajam sociālajam tīklam (2). Tas būs atkarīgs no pārlūkprogrammas iestatījumiem.

👉Reģistrēšanās jāveic vienu reizi. Turpmāk, pieslēdzoties platformai "Soma", izvēlieties to pašu pieslēgšanās veidu, ar kuru reģistrējāties pirmajā reizē.


☝️Atcerieties, ka skolas abonements būs aktīvs tikai tad, ja pieslēgsieties ar skolvadības sistēmas E-klase vai MyKoob pasi!